Vloeren

Met een systeemvloer realiseert u zonder dure verbouwing of verhuizing een verdubbeling van uw beschikbare vierkante meters. De vloeroplossingen van S-Team B.V. scheppen extra ruimte en zijn toepasbaar in vrijwel elk gebouw. Of u nu ruimte nodig hebt voor kantoor, opslag of productie, door de hoogte in te gaan kunt u weer alle kanten op. Tussenvloeren zijn snel gemonteerd, maar ook zonderal te ingrijpende maatregelen weer te demonteren en te hergebruiken, eventueel op een andere locatie.

Wilt u een indeling maken van uw extra ruimte, dan kunnen de vloeren worden voorzien van systeemwanden, gaaswanden, stellingsystemen en wand- en plafondsystemen. Ingedeelde ruimtes kunnen op deze manier zowel onder als op de vrijstaande vloer geplaatst worden. Uiteraard zijn allerlei variaties mogelijk, bijvoorbeeld een combinatie van een vloeropstellingen en een vrijstaande vloer. Uw wensen worden vertaald naar een praktische werksituatie.  Vrijstaande vloeren zijn leverbaar inclusief trap, leuningwerk en kantelhek, maar ook kunnen de systemen in elke gewenste RAL-kleur worden geleverd, dus ook in uw huisstijlkleur.


Direct vrijblijvend advies of een afspraak maken? Mail ons.

Overzicht producten

Neem contact op

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over onze producten? Vul dan onderstaand formulier volledig in of neem contact met ons op via: