Vloeren

Met een systeemvloer realiseert u zonder dure verbouwing of verhuizing een verdubbeling van uw beschikbare vierkante meters. De vloeroplossingen van S-Team B.V. scheppen extra ruimte en zijn toepasbaar in vrijwel elk gebouw. Of u nu ruimte nodig hebt voor kantoor, opslag of productie, door de hoogte in te gaan kunt u weer alle kanten op. Tussenvloeren zijn snel gemonteerd, maar ook zonderal te ingrijpende maatregelen weer te demonteren en te hergebruiken, eventueel op een andere locatie.

Wilt u een indeling maken van uw extra ruimte, dan kunnen de vloeren worden voorzien van systeemwanden, gaaswanden, stellingsystemen en wand- en plafondsystemen. Ingedeelde ruimtes kunnen op deze manier zowel onder als op de vrijstaande vloer geplaatst worden. Uiteraard zijn allerlei variaties mogelijk, bijvoorbeeld een combinatie van een vloeropstellingen en een vrijstaande vloer. Uw wensen worden vertaald naar een praktische werksituatie.  Vrijstaande vloeren zijn leverbaar inclusief trap, leuningwerk en kantelhek, maar ook kunnen de systemen in elke gewenste RAL-kleur worden geleverd, dus ook in uw huisstijlkleur.


Direct vrijblijvend advies of een afspraak maken? Mail ons.

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Safe Harbor principles en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Sluiten