Aanrijdbeveiliging

S-team bv Logistic Solutions

Waar hard gewerkt wordt gebeuren ongelukjes. Zeker in een magazijn is dit niet anders… Deze ongelukjes kunnen juist in een magazijn grote gevolgen hebben. Zowel op het gebied van persoonlijk letsel als financieel.
Met de juiste magazijn veiligheidsartikelen op de juiste plekken kunt u deze gevolgen beperken en de werkomgeving van uw werknemers veiliger maken. Daarnaast beschermt u met goede veiligheidsartikelen uw investering, waardoor deze gelijk een groter rendement oplevert.
Kunststof hoek- en stijlbescherming, beschermen muren en stellingen tegen botsingen van heftrucks door de uitgeoefende krachten te absorberen.
Door de eenvoudige bevestiging kunt u uw magazijn snel voorzien van de gewenste bescherming.


Neem voor meer informatie, een offerte of afspraak gerust contact met ons op.

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Safe Harbor principles en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Sluiten