Bandenstellingen

De F030 bandenstellingen zijn de ideale oplossing voor de opslag van uw banden en/of wielen. De stellingen zijn eenvoudig te monteren en hebben een lange levensduur. Het speciale liggersysteem voorkomt dat de banden gaan rollen.
S-Team B.V. heeft bandenstellingen in diverse uitvoeringen en afmetingen en deze staan garant voor een flexibele en efficiënte manier van opslag.

• Framediepte 300 mm t/m 600 mm
• Framehoogte 1000 mm t /m 6200 mm
• Liggerlengte 1050 / 1350 / 1500 / 1800 / 1950 / 2250 / 2700 / 3300 mm
• Verstelbaarheid per 100 mm

De bandenstelling is ook te gebruiken als basis voor verdiepingen. De bandenstelling kan tot drie verdiepingen dragen. Hierdoor vermijdt men dure vrijstaande vloeren. S-Team B.V. levert hiervoor houten vloeren, draadroosters, ballustrades en trappen. Alles met de garantie dat wij een sterke, veilige, duurzame en flexibele inrichting ontwerpen en bouwen voor uw magazijn.
De basis van het F030 bandenstelling systeem zijn de gemonteerde/gelaste profielramen en de liggers zijn voorzien van een inhaakverbinding.
Ook zijn de liggers verkrijgbaar in verschillende hoogtes met een zwaardere wanddikte voor het verzwaren van uw magazijnstelling. Door het aanbrengen van borgpennen kunnen de liggers tegen ongewenst uithaken geborgd worden.
Door de liggers van de bandenstellingen in de frames te hangen, wordt de vereiste stabiliteit verkregen.
Doordat de inhaking van de liggers zelfklemmend is, behoeven er geen kruisschoren in de stelling te worden aangebracht. Dit heeft als voordeel dat een optimale bereikbaarheid tot de opgeslagen artikelen ontstaat.
De staanderelementen van bandenstellingen zijn gegalvaniseerd/verzinkt. Tegen kleine meerprijs zijn de staanders ook in RAL kleuren leverbaar.


Direct vrijblijvend advies of een afspraak maken? Mail ons.

Overzicht producten

Neem contact op

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over onze producten? Vul dan onderstaand formulier volledig in of neem contact met ons op via: