Bandenstellingen

De F030 bandenstellingen zijn de ideale oplossing voor de opslag van uw banden en/of wielen. De stellingen zijn eenvoudig te monteren en hebben een lange levensduur. Het speciale liggersysteem voorkomt dat de banden gaan rollen.
S-Team B.V. heeft bandenstellingen in diverse uitvoeringen en afmetingen en deze staan garant voor een flexibele en efficiënte manier van opslag.

• Framediepte 300 mm t/m 600 mm
• Framehoogte 1000 mm t /m 6200 mm
• Liggerlengte 1050 / 1350 / 1500 / 1800 / 1950 / 2250 / 2700 / 3300 mm
• Verstelbaarheid per 100 mm

De bandenstelling is ook te gebruiken als basis voor verdiepingen. De bandenstelling kan tot drie verdiepingen dragen. Hierdoor vermijdt men dure vrijstaande vloeren. S-Team B.V. levert hiervoor houten vloeren, draadroosters, ballustrades en trappen. Alles met de garantie dat wij een sterke, veilige, duurzame en flexibele inrichting ontwerpen en bouwen voor uw magazijn.
De basis van het F030 bandenstelling systeem zijn de gemonteerde/gelaste profielramen en de liggers zijn voorzien van een inhaakverbinding.
Ook zijn de liggers verkrijgbaar in verschillende hoogtes met een zwaardere wanddikte voor het verzwaren van uw magazijnstelling. Door het aanbrengen van borgpennen kunnen de liggers tegen ongewenst uithaken geborgd worden.
Door de liggers van de bandenstellingen in de frames te hangen, wordt de vereiste stabiliteit verkregen.
Doordat de inhaking van de liggers zelfklemmend is, behoeven er geen kruisschoren in de stelling te worden aangebracht. Dit heeft als voordeel dat een optimale bereikbaarheid tot de opgeslagen artikelen ontstaat.
De staanderelementen van bandenstellingen zijn gegalvaniseerd/verzinkt. Tegen kleine meerprijs zijn de staanders ook in RAL kleuren leverbaar.


Klik hier om de catalogus te bekijken.
Direct vrijblijvend advies of een afspraak maken? Mail ons.

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Safe Harbor principles en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Sluiten