Legbordstellingen

De Legbordstelling Simplex is een van de meest gangbare opslagsystemen. Een legbordstelling is gemakkelijk in het gebruik en heeft een lange levensduur. S-Team B.V. heeft legbordstellingen in diverse uitvoeringen en afmetingen en deze staan garant voor een flexibele en efficiënte manier van opslag in uw werkplaats, magazijn, archief of kantoor.
Het Simplex legbordensysteem is ook te gebruiken als basis voor verdiepingen. Het Simplex legbordensysteem kan tot drie verdiepingen dragen. Hierdoor vermijdt men dure vrijstaande vloeren. S-Team B.V. levert hiervoor houten vloeren, draadroosters, ballustrades en trappen. Alles met de garantie dat wij een sterke, veilige, duurzame en flexibele inrichting ontwerpen en bouwen voor uw magazijn.
De magazijnstellingen zijn met accessoires zo in te richten dat u optimaal gebruik kunt maken van uw magazijnstelling. S-Team B.V. biedt u passende opbergmogelijkheden, zo zijn er vele variaties voor uitbreiding. Met bijvoorbeeld handige bakken in verschillende maten (en met verplaatsbare tussenschotten en verdeelschotten), ladenblokken en kasten. Met de magneetetiketten zijn uw producten snel en flexibel te identificeren. Geperforeerde achterwanden, hangers, ophangclips, plinten en talloze andere onderdelen complementeren ons gamma van accessoires.

Specificaties:
• Framediepte 300 mm / 400 mm / 500 mm / 600 mm / 800 mm
• Framehoogte vanaf 1.000 mm t/m 5.000 mm
• Verstelbaarheid per 100 mm
• Legbordlengte: 770 mm / 970 mm / 1170 mm
• Maximale draagkracht per legbord: 265 kg
• De frames worden standaard geleverd in de kleur blauw RAL 5003
• De legborden worden standaard geleverd in een verzinkte of gelakte uitvoering in de kleur grijs
• Ook andere RAL kleuren leverbaar
• Maximale belastbaarheid vloeren legbordstellingen tot 1500 kg/m².
• Hellingshoek 37° tot en met 45°. Trappen zijn voorzien van anti-sliptreden.
• Metalen buizen van 50 x 50 x 2 mm met hoogte 1.100 mm en MDF leuningwerk.


Klik hier om onze catalogus te bekijken
Direct vrijblijvend advies of een afspraak maken? Mail ons.

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Safe Harbor principles en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Sluiten