Palletstellingen

Een palletstelling biedt vele voordelen. Dit komt omdat palletstellingen heel breed kunnen worden ingezet en geschikt zijn voor veel soorten verschillende producten. En vooral op het gebied van veiligheid en overzichtelijkheid zijn palletstellingen een ideale opslagmethode gebleken. De palletstellingen zijn verkrijgbaar in diverse soorten, maten en draagvermogens, zodat u uw beschikbare ruimte optimaal kunt benutten. Daarnaast kunt u uw palletstelling eventueel nog uitbreiden met diverse toebehoren en accessoires, welke geheel in dienst staan van de toepassing en de veiligheid van uw magazijn.


Klik hier om de catalogus te bekijken
Direct vrijblijvend advies of een afspraak maken? Mail ons.

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Safe Harbor principles en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Sluiten