Drive-in stellingen

Een inrijstelling is de ideale manier voor de opslag van enorme aantallen pallets met dezelfde artikelen. De draagbalk van een inrijstelling kenmerkt zich door een zeer stevige inhaking in het juk, tot zelfs om de 50mm, te combineren met een uiterste snelle montage. Hierdoor is de niveau indeling eenvoudig in te stellen. De draagbalk biedt een perfecte pallet geleiding en en is zeer stevig.
Het stapelen en uithalen van de pallets gebeurd volgens het LIFO- systeem (Last In First Out) Met een breedte van 140 mm is het mogelijk om ontzettend hoge installaties te bouwen. Heftruck gangen zijn verleden tijd.


Direct vrijblijvend advies of een afspraak maken? Mail ons.

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Safe Harbor principles en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Sluiten