Balies

Een mooie entree is belangrijk voor uw bedrijf. Uw klanten zien namelijk als eerste uw entree en een balie is dan ook onmisbaar. Of de balie nu als uitgiftepunt van materialen wordt gebruikt of als contactbalie, S-Team B.V. levert baliesystemen dat voor ieder doel en naar iedere maat opgesteld kan worden.

Zowel een hoek- of rechte opstelling is mogelijk. Voor de inrichting van de balie is er een uitgebreid assortiment ladenblokken, verdeelschotten en deurensets beschikbaar.

De frames van de balie worden opgebouwd door middel van losse staanders, die met behulp van legborden en plinten aan elkaar worden gemonteerd. Het draagvermogen per unit wordt bepaald door de combinatie en hoeveelheid legborden. In de staanders, kunnen stalen legborden worden gehangen. Door middel van voeten pasplaten wordt de puntlast verlaagd en kunnen kleine vloerverschillen overbrugd worden.


Direct vrijblijvend advies of een afspraak maken? Mail ons.

Overzicht producten

Neem contact op

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over onze producten? Vul dan onderstaand formulier volledig in of neem contact met ons op via: