Balies

Een mooie entree is belangrijk voor uw bedrijf. Uw klanten zien namelijk als eerste uw entree en een balie is dan ook onmisbaar. Of de balie nu als uitgiftepunt van materialen wordt gebruikt of als contactbalie, S-Team B.V. levert baliesystemen dat voor ieder doel en naar iedere maat opgesteld kan worden.

Zowel een hoek- of rechte opstelling is mogelijk. Voor de inrichting van de balie is er een uitgebreid assortiment ladenblokken, verdeelschotten en deurensets beschikbaar.

De frames van de balie worden opgebouwd door middel van losse staanders, die met behulp van legborden en plinten aan elkaar worden gemonteerd. Het draagvermogen per unit wordt bepaald door de combinatie en hoeveelheid legborden. In de staanders, kunnen stalen legborden worden gehangen. Door middel van voeten pasplaten wordt de puntlast verlaagd en kunnen kleine vloerverschillen overbrugd worden.


Klik hier om onze catalogus te bekijken
Direct vrijblijvend advies of een afspraak maken? Mail ons.

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Safe Harbor principles en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Sluiten