Hamu Automaterialen Harderwijk

Onlangs hebben wij het bestaande magazijn van Hamu Automaterialen uitgebreid met een 2 verdiepingen groot bandenmagazijn.

Ook hier hebben we met veel plezier en motivatie aan deze verbouwing gewerkt.

De samenwerking onderling heeft een mooi resultaat opgeleverd.

We wensen Hamu veel plezier en succes met de uitbreiding.

Itter Electronics B.V. te Hardenberg

Onlangs hebben wij ook de magazijnstellingen bij Itter mogen leveren en monteren.

Hier hebben wij pallet en legbord stellingen geplaatst, en ook een draagarmstelling voor de langere producten.

Klik hier voor foto’s van het project

Itter Electronics B.V. te Hardenberg

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Safe Harbor principles en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Sluiten