Magneetband

Een efficiënt magazijn staat of valt met een weloverwogen en duidelijke codering van stellingen en goederen. Door zelf de regie over uw labels te voeren heeft u het ontwerpen, printen en aanbrengen van de labels in eigen hand. Dat scheelt aanmerkelijk veel tijd en geld. Bovendien kunt u sneller anticiperen op onvoorziene omstandigheden. In een mum van tijd maakt u extra of nieuwe labels. S-Team B.V. heeft voor u, direct uit voorraad, twee uitgelezen oplossingen: verplaatsbare labels van magneetband en labels van vinyl voor op niet-metalen ondergronden.

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Safe Harbor principles en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Sluiten